tisdag 19 april 2011

Påsklov!

Den här veckan har Filip påsklov från Lönneberga, det tycker han är spännande, även om han kanske inte förstår vad det egentligen helt betyder. Vilket heller inget gör, bara mysigt att ha han hemma! Det viktigaste med påsklovet är ju enligt han då att påskharen ska komma i veckan, med hans efterlängtade påskägg. :)

Så på torsdag kommer det att finnas en påskgubbe och en påskgumma här hemma på gamla vägen. Kan bli spännande, efter sminkning beger vi oss ut på kvastarna mot blåkulla! :) (Mormor o morfar besök, samt farmor och farfar. )

Långfredagen blir det lite vin för mamma i huset och utgång till Idas. Var ju ett tag sen nu, närmare bestämt Halloween. Så det ska bli riktigt kul. Hoppas vi ses där :)!!

Lördag morgon styr vi kosan mot Göteborg, där ska vi kolla på "Pippi på is" i Scandinavium. Det ska bli riktigt kul, tåg från Skövde och Mcdonald´s står på schemat :). Mkt viktigt.

Avslutningsvis blir det bl.a loppis och påskmat hos mor o far. Skönt att slippa laga mat! :) För visst är det såå skönt att bara få sätta sig vid ett dukat bord och få maten serverad? Jag Älskart!



Ha en bra påsk alla glada!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar